Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Papieren tasjes bedrukken

Papieren tasjes laten bedrukken Bent u op zoek naar een leuke manier om uw product of bedrijf eens goed onder de aandacht te brengen? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij B55. We hebben namelijk de mogelijkheid om uw logo op een groot aantal verschillende producten te laten drukken. Dit zijn producten die u dan uit kunt delen als promotie, of als geschenk aan relaties. Voor het promoten van uw producten is bijvoorbeeld een papieren tasje een goed idee. Wij zetten hier duidelijk en strak uw logo op. Als de ontvangers van het tasje deze gebruiken, worden ze steeds weer herinnerd aan uw bedrijf. Maar ook de mensen die iemand met die tasje rond zien lopen!

Weergave:TegelsLijst

Het bedrukken van papieren tasjes

Wilt u papieren tasjes laten bedrukken? Dan is het goed om eens contact op te nemen met B55. We hebben namelijk mooie tasjes liggen die van een sterk materiaal zijn gemaakt. Kijk eens in ons assortiment wat voor producten wij allemaal op dit gebied verkopen. U maakt hier dan eenvoudig een keuze uit, waarna u uw logo of boodschap naar ons kunt uploaden. Wij zorgen er dan snel en grondig voor dat uw logo op het tasje komt te staan. Deze sturen wij u dan meteen op, zodat u deze voor promotionele doeleinden kunt gaan gebruiken.

Meer weten over het bedrukken van papieren tasjes?

Op onze website vindt u veel informatie over onze werkwijze, maar ook over het specifiek bedrukken van papieren tasjes. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan. Papieren tasjes laten bedrukken is iets waar wij u graag in ondersteunen. Dit doen wij tegen scherpe prijzen, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat uw promotie actie heel duur gaat worden. Dit, terwijl het wel een actie is waar u resultaat mee gaat boeken.