• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 628 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Tassen bedrukken bij B55

Bedrukte tassen met uw bedrijfsnaam en logo bestellen? B55 biedt u allerlei soorten tassen in verschillende modellen en kleuren. Bedrukte tassen zijn veelgevraagde relatieartikelen en worden niet alleen zakelijk maar ook privé gebruikt. Wij laten uw tassen naadloos aansluiten bij uw huisstijl.

Tassen bedrukken met uw logo

 
Tassen bedrukken met een bedrijfslogo of een bijzondere tekst? Bij B55 heeft u een grote keuze uit bijzondere tassen voor iedere doelgroep. Bedrukte tassen zijn veelgevraagde relatiegeschenken, ze worden dan ook veelvuldig gebruikt. Of u nu kiest voor een tas voor privégebruik of voor zakelijke doeleinden, uw geschenk treft altijd doel. Onze tassen zijn van een uitstekende kwaliteit en in vele vormen en maten verkrijgbaar. U zult er zeker een aantal vinden die naadloos aansluiten bij uw huisstijl.
 

Tassen met uw bedrijfsnaam


Een tas cadeau doen aan uw relaties of klanten heeft altijd succes. Niet alleen is de klant blij met uw mooie geschenk, de tas wordt ook veel gebruikt. Dat is natuurlijk perfect voor uw naamsbekendheid en zelfs het imago van uw bedrijf. Tenslotte kunt u uw relaties een graag gewild artikel cadeau doen. Tassen bedrukken is mogelijk met een logo, maar u kunt natuurlijk ook een leuke slogan verzinnen of een bijzondere tekst. Wilt u meer weten? Neem een kijkje in ons assortiment. U vindt er vast een tas die past bij uw doelgroep.
 

Bedrukte tassen voor elke doelgroep


Of u nu kiest voor een simpele bedrukte tas of voor een luxe uitvoering, uw geschenk zal altijd gewaardeerd worden. Kiest u een katoenen tas, een rugzak of een schoudertas? Of gaat u liever voor een laptoptas, conferentietas of schoudertas? Wat u ook kiest, uw relatie zal hem vaak gebruiken. Heeft u zakenrelaties die veel op pad zijn? Die zijn waarschijnlijk erg blij met een airporter,reistas, toilettas of een schoenentas. U ziet het al, er is keuze genoeg in ons assortiment. Tassen bedrukken voor relaties wordt daarmee een groot succes. We bieden u ook de mogelijkheid om uw bedrukte tassen te vullen met bedrukte bidons of bedrukt snoep
 

Waarom tassen bedrukken bij B55?


-    ons assortiment is enorm uitgebreid
-    wij hanteren scherpe prijzen
-    uitstekende druktechnieken
-    tijdige levering
-    onze designers zijn deskundig en snel
-    onze tassen zijn van een sterke kwaliteit
-    wij drukken in veel kleuren
 
Bedrukte tassen zijn fantastische relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven uw bedrijf ook meer naamsbekendheid. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten!

VOLG ONSLid van

Contact

0299 - 463610
sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend