• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
8,9 528 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Tassen bedrukken bij B55

Bedrukte tassen met uw bedrijfsnaam en logo bestellen? B55 biedt u allerlei soorten tassen in verschillende modellen en kleuren. Bedrukte tassen zijn veelgevraagde relatieartikelen en worden niet alleen zakelijk maar ook privé gebruikt. Wij laten uw tassen naadloos aansluiten bij uw huisstijl.

Tassen bedrukken: vergroot uw naamsbekendheid

Bedrukte tassen met uw eigen logo, bedrijfsnaam of persoonlijke tekst zijn ideaal voor uw naamsbekendheid. Het is een origineel relatiegeschenk en u kunt het gemakkelijk uitdelen op beurzen en evenementen. U geeft echt iets weg aan uw klanten: het is een praktisch cadeau en tegelijkertijd de manier om uw naamsbekendheid te vergroten.
 

Goedkoop uw tassen bedrukken?

Wij hebben een ruim assortiment bedrukte tassen tegen scherpe prijzen. Maak een keuze in ons assortiment en bereken eenvoudig wat de kosten per stuk zijn voor uw bedrukte tassen.Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met een juiste prijs/kwaliteit verhouding.
 
B55 heeft al 60 jaar ervaring met het bedrukken van tassen en andere promotiematerialen. Wij werken al die jaren samen met betrouwbare leveranciers. Twijfelt u aan uw keuze? Vraag gerust gratis een sample tas aan via sales@b55.nl.  

Waarom uw tassen bedrukken bij B55?

 
·         Ruim assortiment voor het bedrukken van tassen. Onder andere: airporters, rugzakken, reistassen, laptoptassenen nog veel meer. Neem uw tijd voor een juiste keuze.
·         All-in prijzen direct zichtbaar: per stuk, maar ook de totaal prijs.
·         Wilt u meer informatie over de materialen van onze tassen? Geen probleem, stel gerust uw vraag door op de knop rechtsboven ‘direct contact’ te drukken.Wij denken graag met u mee in het bedrukken van uw tassen om zo de juiste keuze te maken!
·         Spoedklus? Haast bij het bedrukken van uw tassen? Geen probleem, wij garanderen een snelle levering.

Laat uw tassen bedrukken met uw eigen ontwerp bij B55!
 

Tip! Business tassen bedrukken met een persoonlijke boodschap

Zorg voor een verbluffende indruk bij uw relaties, potentiele klanten en werknemers, ontwerp business tassenmet uw eigen persoonlijke tekst en design.

VOLG ONSLid van

CONTACT ONS

bel : 0299 - 463610
email : sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend