• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 520 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Snoep bedrukken

Bedrukte snoepjes komt u overal tegen. Het is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid en bereik te vergroten. Bijna iedereen vindt snoep lekker en als u snoep op tafel zet, wordt het met handjes vol meegepakt. Wij verpakken uw snoepjes en voorzien ze van uw huisstijl en logo. Op deze manier komt u uitstekend onder de aandacht bij uw doelgroep. Bekijk hier al het snoepgoed wat wij bedrukken.

Snoep bedrukken: verfrissend geschenk bij uitstek

B55 heeft een ruim assortiment smaakvolle snoepjes voor u samengesteld. Kies een snoepgoed uit en laat het snoep bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Een ideale traktatie en de manier om uw relaties blij te maken! Het is een perfect relatiegeschenk en geeft gemakkelijk weg. Beleef het zelf, snoepgoed weggeven valt altijd goed in de smaak!
 

Best verkochte bedrukte snoep

Om het u wat gemakkelijker te maken hebben wij een top 21samengesteld van het meest verkochte bedrukte snoep bij B55. Onze top 21 snoepgoed is zorgvuldig samengesteld met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben alles vooraf zelf getest!

Waarom uw snoep bedrukken bij B55?

 
·         Twijfelt u aan uw keuze voor snoep bedrukken? Graag vooraf proeven wat u weggeeft? Geen probleem, vraag gerust gratis een sample aan via sales@b55.nl.Wij denken graag met u mee om zo de juiste keuze te maken!
·         Achteraf betalen met factuur!
·         Haast bij het bedrukken van uw snoepgoed? Geen probleem, wij garanderen een snelle levering.
·         Ruim 60 jaar ervaring in het bedrukken van pennen.
·         Geen onverwachte kosten, u ziet direct in beeld wat uw totale kosten zijn voor het bedrukken van uw snoep!
 

Tip! Snoeppotten bedrukken

Maak uw cadeau compleet door uw snoep te verpakken in een eigen ontwerp snoeppot! Laat uw snoep en snoeppot bedrukken met een creatieve persoonlijke boodschap en zorg zo voor een blijvende indruk.
 
Laat uw snoeppotten bedrukken met uw bedrijfslogo bij B55

VOLG ONSLid van

CONTACT ONS

bel : 0299 - 463610
email : sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend