• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 618 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Snoep bedrukken - Bedrukte snoepjes

Snoep bedrukken, wie wil dat nou niet? Bedrukte snoepjes komt u overal tegen. Het is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid en bereik te vergroten. Bijna iedereen vindt snoep lekker en als u snoep op tafel zet, wordt het met handjes vol meegepakt. Wij verpakken uw snoepjes en voorzien ze van uw huisstijl en logo. Op deze manier komt u uitstekend onder de aandacht bij uw doelgroep. Bekijk hier al het snoepgoed wat wij bedrukken.

Snoep bedrukken met uw logo

 
Snoep bedrukken met een logo, waarschijnlijk is het ook iets voor uw bedrijf. Bedrukte snoepjes zijn leuke gadgets waar veel bedrijven voor kiezen. Een goed idee, want snoepjes vinden altijd gretig aftrek, bij zowel jong als oud. Wilt u uw relaties of klanten verrassen met een heerlijk snoepje voorzien van uw logo? Wij hebben een ruim assortiment smakelijke snoepjes voor u samengesteld. Een ideale traktatie en een goede manier om uw klanten blij te maken. Bedrukte snoepjes geven nu eenmaal gemakkelijk weg.
 

Snoep bedrukken om cadeau te doen 


Bedrukt snoep met een logo komt u overal tegen. Het is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid en bereik te vergroten. Wij verpakken uw snoepjes en bedrukken snoep met uw huisstijl en logo. Op deze manier komt u uitstekend onder de aandacht bij uw doelgroep. Kiest u voor echte snoepjes in de vorm van zuurtjes of lolly's? Of kiest u liever voor pepermuntjes of druivensuiker? Wat u kiest maakt niet zo heel veel uit, het wordt toch dankbaar in ontvangst genomen. Tenslotte is iedereen gek op snoep. Wij kunnen ook uw snoep bedrukken!
 

Bedrukte snoepjes


Wilt u extra opvallen met een bijzondere versnapering? Misschien wilt u dan geen snoepjes laten bedrukken maar chocoladerepen, koeken of pakjes kauwgom. Een leuke binnenkomer en extra lekker voor de mensen met wat meer trek. Wilt u als bedrijf meer opvallen of iets aanbieden waar mensen langer mee doen? Kies dan voor een relatiegeschenk in de vorm van snoepblikjes, snoepdoosjes, snoeppotten. Handig voor in de auto en leuk voor op het bureau. B55 kan alle soorten snoep bedrukken.
 

Waarom snoep bedrukken bij B55?


-    wij hebben een uitgebreid assortiment
-    onze prijzen zijn scherp
-    onze druktechnieken zijn uitstekend
-    wij drukken in alle kleuren
-    wij leveren altijd op tijd
-    onze designers zijn vakkundig
-    wij doen wat wij beloven

Snoep bedrukken als relatiegeschenk

 
Bedrukte snoepjes zijn fantastische relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen lekker, maar geven uw bedrijf ook meer naamsbekendheid. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten!

VOLG ONSLid van

Contact

0299 - 463610
sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend