• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 618 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Sleutelhangers bedrukken

Bedrukte sleutelhangers worden veel gebruikt als relatieartikelen en giveaways. Dat komt omdat sleutelhangers door (vrijwel) iedereen gebruikt worden. Daarbij doen fraai vormgegeven hangers met extra functies (flesopener) het altijd goed. Als u eenmaal aan de sleutelbos hangt, kunt u niet meer stuk.

Sleutelhangers bedrukken met uw logo

 
Sleutelhangers bedrukken met uw bedrijfslogo is een ideale manier om prospects te bereiken en meer naamsbekendheid te krijgen. Bedrukte sleutelhangers worden veel gebruikt als weggever of als relatiegeschenk. Sleutelhangers worden door bijna iedereen gebruikt en dat maakt ze een welkom geschenk. Als mensen regelmatig uw logo zien krijgen ze een betere band met uw bedrijf. Bovendien worden anderen ook regelmatig geconfronteerd met uw logo. Niet slecht voor uw naamsbekendheid!
 

Sleutelhangers laten bedrukken met uw bedrijfsnaam


Een sleutelhanger met een logo cadeau geven werkt altijd in uw voordeel. Het is een origineel geschenk, zeker als het gepersonaliseerd is met een leuke tekst of een logo. De bedrukte sleutelhanger is al jaren een veel besteld artikel en dat is logisch. Het past bij elke doelgroep en iedereen heeft er iets aan. Wilt u sleutelhangers bedrukken en cadeau doen? Ideaal om te gebruiken als blijvende herinnering aan een goed feest. Of misschien wel als bijlage bij een leuke mailing naar uw vaste klanten.
 

Bedrukte sleutelhangers voor elke doelgroep


Of u nu kiest voor een eenvoudige sleutelhanger bedrukken of voor een luxe variant, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Voor welke branche, doelgroep of gelegenheid u ook een bedrukte sleutelhanger wilt bestellen, ons assortiment biedt voldoende keuzemogelijkheden. Kiest u voor metaal, plexiglas of flexibele sleutelhangers? Of gaat u liever voor een bijzondere uitvoering zoals een sleutelhanger met een lampje, sleuteltasjes of een sleutelhanger die aansluit op uw branche? Waar u ook voor kiest, sleutelhangers bedrukken betekent altijd dat succes is verzekerd!
 

Waarom sleutelhangers bedrukken bij B55?


-    Wij leveren een grote verscheidenheid aan sleutelhangers
-    Onze prijzen zijn bijzonder scherp
-    Sterke druktechnieken van hoge kwaliteit
-    Onze sleutelhangers zijn van uitstekende kwaliteit
-    U ontvangt gratis een digitale proef
-    U krijgt persoonlijke service
-    Snelle levering
 
Bedrukte sleutelhangers zijn fantastische relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven uw bedrijf ook meer naamsbekendheid. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten!U wilt sleutelhangers bedrukken? Kies dan voor B55!

VOLG ONSLid van

Contact

0299 - 463610
sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend