Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Waterflesjes bedrukken

Wilt u waterflesjes laten bedrukken? Het laten bedrukken van een promotioneel item is een goede manier om blijvend reclame te maken voor uw bedrijf. Als u namelijk een product kiest dat vaak wordt gebruikt, dan wordt uw logo keer op keer gezien. Een waterflesje is een van de producten die met recht een succesnummer genoemd mag worden. Logisch ook, want deze waterflesjes worden vaak gebruikt. Kijk maar eens op een sportveld hoeveel kinderen en volwassenen er met dergelijke flesjes rondlopen! Waterflesjes bedrukken laat u eenvoudig en professioneel doen door B55. We hebben machines klaarstaan waarmee we uw logo strak op een flesje zetten.

Weergave:TegelsLijst

Het bedrukken van waterflesjes

Waterflesjes laten bedrukken behoort tot onze specialiteiten. U kunt hier heel eenvoudig bij te werk gaan. Kijk gewoon eens op onze website om te zien wat voor flesjes wij allemaal in het assortiment hebben staan. Kies het flesje dat u het mooiste vindt en selecteer de kleur waarin u het flesje wilt laten drukken. Stuur ons dan uw logo door en wij zorgen ervoor dat dit netjes op het flesje komt te staan. Denk er daarbij wel aan dat u een kleur moet kiezen die goed bij uw logo past. Wij zorgen er dan voor dat de flesjes worden gedrukt en bij u afgeleverd. U kunt dan snel aan de slag gaan met de promo items uitdelen.

Meer weten over het bedrukken van waterflesjes?

Waterflesjes bedrukken is slechts een van de vele artikelen die wij voor u kunnen bedrukken. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om pennen, mokken, muismatten, USB sticks en nog veel meer te laten bedrukken door ons. Een gebruiksvoorwerp als een waterfles behoort tot onze populaire items. Een keer uitdelen en u zult er blijvende exposure aan overhouden. Meer weten over hoe u waterflesjes kunt laten bedrukken? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.