Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Pepermunt bedrukken

Wilt u pepermunt bedrukken? Als u op zoek bent naar een leuke manier om positief met uw bedrijf onder de aandacht te komen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij B55 namelijk de mogelijkheid om een groot aantal verschillende producten voor u te bedrukken. Pepermunt bedrukken behoort tot de meest populaire en effectieve manieren om uw bedrijf te promoten. Mensen houden van cadeautjes, zeker als dit dan ook nog eens iets lekkers is. Pepermuntjes vallen altijd in de smaak, vandaar ook dat wij u aanraden om eens bij ons te kijken als u hier meer over wilt weten. We hebben meerdere verschillende pepermuntjes in de aanbieding.

Weergave:TegelsLijst

Het bedrukken van pepermunt

Pepermunt laten bedrukken is een goede manier om bijvoorbeeld een nieuw product te promoten, of juist om uw bestaande boodschap nog eens extra onder de aandacht te brengen. Het bedrukken van promotionele producten is een zeer effectieve manier om reclame te maken. In plaats van dat ze op tv, Internet of radio een boodschap zien of horen die ze gelijk weer vergeten, hebben ze een product in handen waar ze daadwerkelijk iets mee kunnen doen. We hebben daarbij pepermunt in ons assortiment die zeer smakelijk is, wat nog eens extra bijdraagt aan het positieve gevoel dat uw promotionele actie achterlaat.

Wilt u pepermunt laten bedrukken door B55?

Neemt u eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over het bedrukken van pepermunt. U kunt hier eenvoudig kiezen welke soort pepermunt u uit wil gaan delen. Stuur ons dan gewoon even het logo door dat u op de verpakking wilt laten zetten. Wij zorgen er dan voor dat dit professioneel wordt gedrukt. Dit allemaal tegen scherpe, concurrerende kosten waarvoor u het zeker niet hoeft te laten. Pepermunt bedrukken is een kost effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw product leuk onder de aandacht komt.