Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Balpennen bedrukken

Wilt u balpennen laten bedrukken? De pen is een zeer populair promotioneel item. Sterker nog: we durven wel te zeggen dat er geen enkele promotionele giveaway zo vaak wordt gebruikt als de pen. Bij B55 hebben we pennen in vele verschillende soorten en maten voor u klaarstaan. Zo kunt u bij ons balpennen laten bedrukken waar de ontvanger nog vaak gebruik van gaat maken. Handig als u graag blijvend onder de aandacht wil zijn van uw doelgroep. Onze pennen gaan lang mee en schrijven altijd prettig. Echt een item om eens te overwegen als u op een leuke, concurrerend geprijsde manier reclame wilt maken!

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Het bedrukken van balpennen

Het is goed om eens een kijkje te nemen op de website van B55 als u meer wilt weten over onze producten. We hebben duidelijke informatie klaarstaan over al onze premiums. We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende pennen. Neem even de tijd om een keuze te maken uit de te bedrukken balpennen. Kies hier dan een mooie kleur bij en stuur ons uw logo door. Wij zorgen er dan voor dat uw logo snel en professioneel op de pen wordt gezet. We sturen de bestelde pennen snel naar u toe, zodat u deze direct in kunt zetten voor uw promotionele campagne.

Meer weten over balpennen laten bedrukken?

Het bedrukken van balpennen is iets wat tot onze specialiteiten behoort, maar we hebben natuurlijk nog veel meer verschillende producten voor u klaarstaan. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat wij hier allemaal hebben staan. U kunt ook even contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze producten. Bij B55 staan we altijd klaar om deze vragen voor u te beantwoorden. We geven u ook graag advies over welke balpennen of andere producten u het beste in kunt zetten voor uw specifieke campagne.