Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Merk

Mokken Bedrukken

Wilt u mokken laten bedrukken? Bent u op zoek naar een goed middel om uw product onder de aandacht te brengen? Bij B55 weten we het antwoord wel. Het is namelijk goed om een promotioneel product te laten bedrukken met uw logo. Mensen zijn gek op cadeautjes en als dit dan ook nog eens een mooi cadeautje is waar ze wat aan hebben, dan krijgen mensen een positieve indruk van uw bedrijf. Tot de meest populaire producten in ons assortiment behoort zonder enige twijfel de mok. Mokken bedrukken is een goede manier om ervoor te zorgen dat mensen uw bedrijf leren kennen, of dat ze weten dat u een nieuw product heeft gelanceerd.

Weergave:TegelsLijst

Het bedrukken van mokken

Mokken laten bedrukken bij B55 is een goede manier van promotie maken. Mensen zijn gek op mokken en nemen deze dan ook bijvoorbeeld mee naar hun werk. Dagelijks wordt hier dan koffie uit gedronken, waarbij er iedere keer even naar het logo wordt ook gekeken. Maar ook collega's zien de mok en zullen interesse krijgen in het verhaal hierachter. Bij ons kiest u eenvoudig een mok die u mooi vindt. Stuur ons dan uw logo door en wij gaan ermee aan de slag om de mokken te bedrukken. We hebben de apparatuur in huis om dit er mooi en professioneel uit te laten zien.

Meer weten over het bedrukken van mokken?

Wilt u mokken laten bedrukken door een bedrijf met verstand van zaken? Schroom dan niet en neem eens contact met ons op als u vragen heeft. U kunt er natuurlijk ook direct voor kiezen om een mok te selecteren in ons assortiment en deze te laten bedrukken. U krijgt dan snel de mokken doorgestuurd en heeft zo een perfecte manier om uw bedrijf eens goed onder de aandacht te brengen! Dit alles dan ook nog eens tegen scherpe, concurrerende prijzen.