• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 628 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Powerbanks bedrukken / oplaadbare accu

Powerbanks bedrukken met uw bedrijfsnaam? Bedrukte powerbanks of mobiele opladers waarmee je makkelijk en snel een telefoon of tablet kan opladen. De powerbanks zijn leverbaar in verschillende capaciteiten vanaf 2.000 Mah capaciteit tot meer dan 15.000 Mah capaciteit.

Powerbanks bedrukken met uw logo

 
Wilt u powerbanks bedrukken of oplaadbare accu’s bedrukken met een logo en deze cadeau geven aan uw klant? Dat is een uitstekend idee. Een powerbank of oplaadbare accu is een gewild artikel binnen elke doelgroep.

Tenslotte wil iedereen graag zijn of haar telefoon of tablet onderweg kunnen opladen. Als dat kan met een powerbank voorzien van uw logo wordt uw bedrijf regelmatig onder de aandacht gebracht. Met zo’n handig artikel is dat extra interessant, het geeft uw bedrijf een goede naam.

Powerbanks bedrukken met een logo of naam is daarom altijd de moeite waard. Uw klant zal uw geschenk steevast bij zich dragen. U kunt bij B55 ook USB sticks bedrukken of gaan voor sleutelhangers met logo.
 

Powerbanks bedrukken met uw bedrijfsnaam


Denkt u er over powerbanks of oplaadbare accu’s te laten bedrukken voor uw klanten? U heeft veel mogelijkheden om uw klanten blij te maken. Onze bedrukte powerbanks zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen maar ook in verschillende capaciteiten. Kiest u voor een powerbank of oplaadbare accu van 2.000 Mah of kiest u liever voor een capaciteit van 15.000 Mah? Natuurlijk kunt u ook een model nemen met een capaciteit daar tussenin.
 

Bedrukte powerbanks in elke vorm, kleur en maat


Wilt u powerbanks bedrukken? Dan moet u natuurlijk niet alleen een keuze maken in capaciteit. Wij leveren veel varianten, zodat u altijd een goede keuze kunt maken voor uw doelgroep. Ons assortiment is groot, in kwaliteit, prijs, kleur en vorm. Kiest u voor een powerbank met of zonder snoer? Wilt u het logo laten bedrukken in één of meerdere kleuren? Gaat u voor een groot formaat met een flinke capaciteit of houdt u het bij een zakformaat waar u prima een telefoon mee kunt opladen? Bij B55 is heel veel mogelijk.
 

Waarom powerbanks bedrukken bij B55?


-    grote keuze uit powerbanks
-    hoge kwaliteit druktechnieken
-    scherpe prijzen
-    onze powerbanks voldoen aan de hoogste eisen
-    wij drukken in veel kleuren
-    vlotte en kundige designers
-    betrouwbare kwaliteit


Powerbanks bedrukken als relatiegeschenk

 
Bedrukte powerbanks zijn fantastische relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven uw bedrijf ook meer naamsbekendheid. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten!U wilt powerbanks bedrukken? Kies dan voor B55!

VOLG ONSLid van

Contact

0299 - 463610
sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend