Powerbank-Koopgids

PowerBank Koopgids

Zorg ervoor dat u altijd verbonden bent met back-upbatterijen die net zo mobiel zijn als uzelf. In de wereld van vandaag zijn we gewend snel toegang te hebben tot nieuws en informatie, interactie op sociale media, onderzoek uit te voeren en direct te communiceren, vanaf elke locatie, via onze elektronische apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. Onze mobiele apparaten hebben batterijvermogen nodig om ons constant verbonden te houden terwijl u onderweg bent. 

Je oplaadsnoer meenemen is een optie, maar je hebt niet altijd toegang tot een stopcontact of de mogelijkheid om te gaan zitten wachten tot je apparaat is opgeladen. Powerbank draagbare telefoonladers zijn een geweldig accessoire voor mobiele telefoons om mee te nemen, voor zowel gemakkelijk opladen als noodsituaties.

Als u overweegt Power Bank-merken te kopen die zijn voorzien van uw logo om te gebruiken als een weggeefartikel, heeft u mogelijk enkele vragen.

- Hoe werken powerbanken?
 -Hoeveel MaH capaciteit hebben ze?
- Welke oplader is het beste?
- Welke moet ik kopen?
- Werkt dit op een iPhone® of Samsung®-apparaat?

Powerbanks zijn een van de favoriete producten van als relatiegeschenk.

We hebben al onze kennis van powerbanks en draagbare opladers verzameld en deze in deze handige handleiding verzameld om u te helpen bij het kiezen welke powerbank de juiste is voor uw klanten of werknemers!

Wat is een powerbank?

Een externe krachtbron die kan worden gebruikt om een ​​telefoon of om het even welk draagbaar apparaat met een haven USB op te laden.

Hoe kan ik de powerbank opladen? 

Aangezien powerbanks ongeladen aankomen, sluit u voor het eerste gebruik de powerbank aan om zijn kracht op te bouwen. Laad de powerbank op via een USB-wandlader of door deze aan te sluiten op de USB-poort van een desktopcomputer of laptop.

Hoe lang moet ik mijn powerbank opladen?

De tijd om een ​​powerbank volledig op te laden, hangt af van de capaciteit van de powerbank en van de gebruikte oplaadmethode. Een powerbank met een hogere laadcapaciteit zal meer tijd nodig hebben om een ​​volledige lading te bereiken, in tegenstelling tot een model met een kleinere capaciteit. Ook resulteert het opladen met een lader in de muur en de originele USB-connector meestal in een snellere lading dan in een laptop of met behulp van een buitenlandse laadkabel.

Hoeveel Mah hebben ze? en wat is wat is mAH?

mAh staat voor milliAmpere-uur. De officiële definitie van een ampère-uur of amp-uur is een eenheid van elektrische lading, met dimensies van elektrische stroom vermenigvuldigd met de tijd, gelijk aan de lading die wordt overgedragen door een constante stroom van één ampère die gedurende één uur stroomt. Voor powerbanken is dit de meeteenheid die wordt gebruikt om het elektrisch vermogen van kleinere batterijen uit te drukken, zoals die van power banks. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het is echt niet zo erg. Om de capaciteit van een batterij te bepalen, sluit u deze aan om een ​​1000 mAh ontlading te leveren en ziet u hoe lang het duurt. Als het een uur duurt, hey, is het een 1000mAh-batterij. Als het zeven en een half uur duurt, dan is het een 7500mAh-batterij.

Het primaire kenmerk wat verschillende powerbanks onderscheidt, is hun vermogen. De capaciteit wordt gemeten in mAh, en hoewel het moeilijk is om precies te bepalen hoeveel mAh een specifieke powerbank een apparaat zal geven, is de standaardregel dat hoe hoger de mAh-rating, hoe meer capaciteit de power bank inneemt. Een mobiele telefoon met een batterij van 1500 mAh kan bijvoorbeeld één volledige lading ontvangen van een vermogensbank met een vermogen van 1500 mAh. Het is belangrijk om een ​​powerbank aan te schaffen die ten minste overeenkomt met de mAh van een draagbaar apparaat. Als de mAh van de powerbank lager is dan die van het apparaat, zal deze niet werken of de gewenste resultaten opleveren. Als u meerdere afschrijvingen wilt ontvangen van een powerbank, koop dan een powerbank met een hogere mAh dan de accu van het apparaat. Als u dus een promotieartikel, weggeefactie of geschenk voor werknemers koopt, is het logisch dat u voorzichtigheid opgeeft en een hoger mAh kiest om ervoor te zorgen dat ze op verschillende apparaten werken. U kunt de mAh-specificaties van het apparaat op de batterij vinden.

Hier zijn enkele richtlijnen om te onthouden voor vermogenscapaciteiten en oplaadmogelijkheden. 1500 mAh batterij:

mobiele telefoon = 1 volledige lading 5200 mAh batterij:
mobiele telefoon = 2 volledige oplaadbeurten.
Tablet = ongeveer 50 procent 10000 mAh batterij:
mobiele telefoon = 4 volledige ladingen.
Tablet = minimaal 100 procent

Het is ook belangrijk om op te merken dat de efficiëntie van power banks ongeveer 50-60% van de vermelde capaciteit is. Dit is te wijten aan de conversie van de lading van de batterij van de powerbank naar het mobiele apparaat en het verlies van stroom dat plaatsvindt via de USB-kabel. Vergelijk uw oplaadvermogen Naast het overschrijden van, of op zijn minst overeenkomen met de mAh-capaciteit van de batterij van het apparaat, wilt u er ook voor zorgen dat u een powerbank kiest die past op de oplaadadapter van het apparaat. Jij zult w

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product