• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 618 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Paperclips & Markclips bedrukken

Op deze pagina staan de mogelijkheden op een rij om uw paperclips en markclips te bedrukken door B55. Markclips zijn enorm geliefd in kantoren en andere werkplekken. Door uw naam of logo op uw markclips te bedrukken laat u zien dat u aandacht besteedt aan de kleinste details. Ideaal voor gebruik op uw eigen kantoor of om mee te geven aan klanten en relaties.

Paperclips bedrukken: kies uw gewenste model paperclip

 

Axionclip paperclips bedrukken >

Dit model uit ons assortiment paperclips kunt u volledig in eigen vorm laten bedrukken. Zo ontwerpt u paperclips die altijd passen bij de uitstraling van uw bedrijf.

Cornerclip paperclips bedrukken >
Eenvoudig in gebruik is onze corner paperclip. Kies een gewenste kleur uit: goud of zilver en laat uw logo drukken op de corner paperclips. Wanneer u heeft gekozen voor een kleur, druktechniek en aantal ziet u direct de totaalprijs.

Markclip paperclips bedrukken >

Kiest u liever voor een strak en sjiek design? Laat dan uw afbeelding bedrukken op onze mark paperclips. Wij bedrukken dit model in 1 tot 8 kleuren of d.m.v. een lasergravure.

Wingclip paperclips bedrukken >

Maak uw correspondentie echt af met de wing paperclips. Kies een afbeelding om uw wing paperclips mee te bedrukken en laat zien dat u aandacht besteedt aan de kleinste details! B55 kan deze paperclip bedrukken op 1-zijdig, dubbelzijdig of d.m.v. een lasergravure.
 

Waarom uw paperclips laten bedrukken bij B55?


·         Kies uw gewenste model paperclip en zie direct de totaalprijs zonder verborgen kosten.
·         Wij denken graag met u mee om zo een unieke paperclip te creëren. Schroom niet en stel gerust uw vragen via 0299 - 463610 of mail naar sales@B55.nl en wij denken graag mee hoe u de paperclips kunt bedrukken.
·         Betaal achteraf per factuur.
·         Spoedklus? Haast bij het bedrukken van uw paperclips? Wij garanderen een snelle levering.

VOLG ONSLid van

Contact

0299 - 463610
sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend