• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 520 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Mokken bedrukken

Een mok bedrukken kan bij ons eenvoudig, snel en voordelig. Bij B55 kan u vele verschillende mokken bedrukken in allerlei varianten, maten en aantallen. Een bedrukte mok is een ijzersterke weggever want in tegenstelling tot andere gangbare promotieartikelen wordt een mok daadwerkelijk meerdere keren gebruikt.

Wanneer u thuis of op kantoor zit is het altijd leuk om over unieke bedrukte mokken te beschikken. Elke keer als uw relatie koffie of thee drinkt, zullen ze denken aan uw bedrijf. Een bedrukte mok is het daarom het ideale cadeau als geschenk en zeer effectief om uw bedrijf te promoten. De bedrukte mokken zijn ook uitstekend inzetbaar als promotiemateriaal op evenementen en beurzen.

Onze bedrukte mokken zijn van hoge kwaliteit & scherp geprijsd

De mokken zijn keramisch en van hoge kwaliteit. De mokken zijn daardoor zeer stevig en makkelijk schoon te houden. De bedrukte mokken zijn tevens geschikt voor de vaatwasser! U kunt de mokken aan één kant, beide kanten of rondom bedrukken, het drukwerk is volledig gratis! De mok kan voorzien worden van een foto, tekst, slogan en/of (bedrijfs)logo. De mogelijkheden om uw mokken te laten bedrukken zijn eindeloos.

Persoonlijke service en snelle levering

Een mok bedrukken is bij B55 zo gedaan binnen enkele stappen. U kunt bij ons direct uw bestelling plaatsten en online uw mokken bedrukken en ontwerpen. Heeft u speciale wensen of wilt u liever vooraf een offerte op maat ontvangen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Enkele voordelen van mokken bedrukken bij B55:

·         Heldere en scherpe prijzen, geen verborgen kosten
·         Persoonlijke service en snelle levering
·         Achteraf betalen per factuur
·         Vaatwasser bestendige mokken
·         Al sinds 1955 actief
Laat uw mokken bedrukken met foto, tekst of bedrijfslogo bij B55!

VOLG ONSLid van

CONTACT ONS

bel : 0299 - 463610
email : sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend