• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 619 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Mokken bedrukken

Mokken bedrukken kan voordelig en snel via B55.nl. Bij B55 kan u vele verschillende mokken bedrukken in allerlei varianten, maten en aantallen. Een bedrukte mok is een ijzersterke weggever want in tegenstelling tot andere gangbare promotieartikelen wordt een mok daadwerkelijk meerdere keren gebruikt.

Mokken bedrukken met uw logo

 
Mokken bedrukken met uw bedrijfslogo? Een goed idee! Bedrukte mokken worden enorm veel gebruikt en zijn daarom ijzersterke weggevers. In bijna elk huishouden maar ook bij veel kantoren en bedrijven staan bedrukte mokken in de kast die dagelijks gebruikt worden. Daarmee wordt een logo heel vaak gezien en dat is uiteraard goed voor de naamsbekendheid. Doet u uw relaties graag een plezier? Laat dan mokken bedrukken uit ons assortiment, met uw bedrijfslogo, een foto of een leuke slogan. Wij hebben keuze genoeg voor iedere doelgroep.
 

Mokken bedrukken met bedrijfsnaam


Mokken bedrukken met uw bedrijfsnaam. Welke doelgroep u ook heeft, een mok valt altijd in de smaak. Uw relaties hoeven op kantoor geen gebruik meer te maken van plastic wegwerpbekertjes of ze drinken thuis uit hun eigen persoonlijke favoriete mok. Wilt u liever een wat chiquer cadeau geven dan een mok, iets dat beter bij uw doelgroep past? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor kop en schotels. Is uw doelgroep wat jonger en sportief? Misschien is een thermosfles, thermobeker of bidon dan meer iets voor hen.
 

Bedrukte mokken, bekers of glazen


Wat betreft drinkgerei doen wij meer dan alleen mokken bedrukken. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte theeglazen, limonadeglazen of drinkbekers? Wij hebben een groot assortiment en een uitstekende kwaliteit drinkgerei, voor elke doelgroep en voor elke prijs. Leuk om cadeau te geven, maar ook om in te zetten als promotiemateriaal op evenementen en beurzen. Misschien wilt u zelfs uw eigen vergaderkamers voorzien van theeglazen, mokken of kop en schotel voorzien van uw eigen logo. Voor op kantoor kunt u ook bij ons voor het bedrukken van pennen en voor bedrukt snoep.
 

Waarom mokken bedrukken bij B55?


-    heldere en scherpe prijzen
-    persoonlijke service
-    snelle levering
-    vaatwasserbestendige mokken
-    uitstekende druktechnieken
-    uitgebreid assortiment
 
Bedrukte mokken, bekers of glazen zijn fantastische relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven uw bedrijf ook meer naamsbekendheid. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten! Laat uw mokken bedrukken bij B55.nl.
 

VOLG ONSLid van

Contact

0299 - 463610
sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend