kopjes bedrukken als relatiegeschenk

Kopjes bedrukken als relatiegeschenk?

Bij B55 kunt u snel een eenvoudig uw kopjes laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of tekst. Wij hebben een breed assortiment kopjes waar u uit kunt kiezen. Kopjes bedrukken voor uw klanten en relaties is een goed idee! U kunt door het bedrukken van kopjes uw naamsbekendheid op een makkelijke manier vergroten. Door kopjes met uw logo cadeau te geven zullen mensen uw bedrijfsnaam regelmatig tegen komen tijdens het koffiedrinken. Hierdoor zullen ze uw naam zeker onthouden. Het bedrukken van kopjes is dus een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf! Wij beschikken over talloze verschillende kopjes die wij voor u kunnen bedrukken. Bent u op zoek naar een kopje in senseo formaat of wilt u liever een kopje dat iets groter is? Wij kunnen alle formaten kopjes bedrukken, zowel witte kopjes als gekleurde kopjes.

Kopjes op vele manieren bedrukken:

Alle kopjes die wij verkopen kunt u laten bedrukken. Zo kunt u kopjes met uw eigen logo of tekst bedrukken, maar u kunt er ook voor kiezen om uw kopjes met een foto te laten bedrukken. Wanneer u een kopje wenst dat op exclusieve manier bedrukt is, dan kunt u er voor kiezen om uw kopjes in een eigen kleur te laten coaten. Bijvoorbeeld in de kleur van uw huisstijl. U merkt het: Er zijn genoeg mogelijkheden om kopjes te laten bedrukken. Vertel ons uw wensen en wij informeren u graag!

bedrukte kop & schotels

 

 

 

 

 

 

Naast het bedrukken van kopjes kunt ook bij ons terecht voor het bedrukken van onder meer:

- Borden
- Glazen
- Snoeppotten
- Asbakken

Zoek op onze website uit welke kopjes en/of andere producten u wilt laten bedrukken en vraag direct online een offerte aan. Wij maken voor u een prijsopgave op maat! En heeft u nog vragen over het bedrukken van kopjes? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product