Koffiemok bedrukken

Koffiemok bedrukken met uw eigen logo?

Bij B55 kunt u terecht voor het laten bedrukken van koffiemokken. Wij beschikken over een ruim assortiment koffiemokken, zowel wit als gekleurd. Geef uw bedrijf een professionele uitstraling en laat een koffiemok bedrukken met uw eigen logo of tekst. Bij ons vindt u een breed aanbod koffiemokken die u voor een scherpe prijs kunt laten bedrukken. Een bedrukte koffiemok zal zeker bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Mensen worden tijdens het koffie drinken steeds geconfronteerd met uw bedrijfslogo, waardoor uw naam zeker zal blijven hangen. Het laten bedrukken van een koffiemok is dus een uiterst slimme manier van reclame maken!

Koffiemok bedrukken?

Alles is mogelijk! Wij kunnen een koffiemok op verschillende manieren bedrukken. Afhankelijk van uw wensen bekijken we welke bedrukking voor uw koffiemok het meest geschikt is. Bij het bedrukken van een koffiemok kunt u denken aan bijvoorbeeld het volgende:
- Alleen een logo op de koffiemok
- De koffiemok volledig met een foto bedrukken
- Een koffiemok in de kleur van uw huisstijl spuiten en coaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zoals u zult begrijpen is de vorm van bedrukking afhankelijk van uw wensen. In elk geval zijn alle soorten bedrukkingen vaatwasmachinebestendig. U kunt er dus op vertrouwen dat de bedrukking van uw koffiemok altijd mooi blijft. Wanneer u een koffiemok wilt laten bedrukken maken wij voor u een offerte op maat. U kunt deze offerte aanvragen wanneer u een keuze voor een koffiemok heeft gemaakt. Wilt u uw klanten en zakenrelaties verrassen met een uniek geschenk? Laat dan koffiemokken naar keuze bij ons bedrukken. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen op onze website. Bij de orderbevestiging ontvangt u meteen een gratis drukproef van uw koffiemok ter goed keuring. Daarnaast betaalt u bij ons altijd achter per factuur. Heeft u nog vragen over het bedrukken van een koffiemok? Neem dan contact met ons op. Voor meer info bekijkt u al hier al onze mokken!

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product