Katoenen tassen zijn weer helemaal in

Wilt u uw klanten en relaties een leuk geschenk cadeau doen én iets goeds doen voor het milieu? Dan slaat u drie vliegen in één klap. Katoenen tassen zijn momenteel namelijk een echte hype. Waar de katoenen tas voorheen nog wel eens in de kast belandde, heeft nu zo ongeveer elke vrouw in Nederland een katoenen tas in haar tas, bedacht op eventuele extra aankopen.

Bedrukte gekleurde katoenen draagtassen


Iedereen weet dat het beleid inzake plastic tasjes in Nederland is gewijzigd en gelukkig maar. Waar we voorheen overal ongevraagd een plastic tasje bij ontvingen is tegenwoordig het tegenovergestelde het geval: u krijgt helemaal niets bij uw aankopen. Wilt u toch een tas? Dan kunt u een dun synthetisch tasje kopen bij de kassa dat amper iets herbergen kan. Et voilà! Hier komt de katoenen tas om de hoek kijken. Katoenen schoudertasjes zijn inmiddels een must-have in vele gezinnen. Fashionista’s bloggen zelfs over de vele mogelijkheden en prijzen de leukste tasjes aan. De katoenen tas is bovendien hét groene relatiegeschenk op dit moment, naast natuurlijk onze bidons/waterflessen, want dat scheelt weer heel wat plastic flesjes uit de winkel. Wilt u uw bedrijf promoten met een katoenen tas? Dan maakt u een uitstekende keuze! Ons aanbod in katoenen tassen is behoorlijk groot. U kunt kiezen tussen een katoenen winkeltas, een stevige katoenen draagtas of een gekleurde katoenen tas en u heeft bovendien de keuze uit tassen met korte of lange hengsels. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, voor vanaf nog geen euro per tas kunt u een perfect wandelend billboard uitgeven dat voor vele mogelijkheden gebruikt kan worden. Volgens de statistieken is er een grote vraag naar katoenen tasjes. Ze zijn natuurlijk ook een uitstekend alternatief voor de plastic zak.

Bedrukte katoenen rugzak

Onze katoenen tassen kunt u naar eigen ontwerp laten bedrukken. Met katoenen tassen wordt uw logo, bedrijfsnaam of motto extra duidelijk bedrukt, omdat katoen fijnere ontwerpen aankan. De bedrukking is tenslotte minstens zo belangrijk als de tas zelf. Bij het bedrukken van katoenen tasjes kunt u kiezen voor alleen zwart, maar ook voor full colour, één zijde of beide zijden. Gaat u zelf een tas ontwerpen of wilt u dat onze designer u helpt? Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden. Laat uw steun voor het milieu zien en bied een alternatief voor de plastic zak. Draag bij aan de nieuwe hype en zorg voor een nieuw fashion item: uw eigen unieke katoenen tas! P.S. Wilt u liever een andere tas bestellen van katoen? Wij hebben ook katoenen rugzakken, katoenen plunje zakken, katoenen tassen met ritssluiting, katoenen duffeltassen en katoenen reistassen.

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product