• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 618 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Golfballen Bedrukken bij B55

Golfballen bedrukken - Wilt u dat uw promotionele artikelen niet in de prullenbak belanden, maar daadwerkelijk worden gebruikt? Kies dan ervoor om golfballen te laten bedrukken bij B55. Deze zijn enorm geliefd bij golfers en sportfans. Elke keer als ze een balletje slaan, zien ze uw bedrijfsnaam. Bovendien ontstaat er een sportieve associatie met uw bedrijf. Kortom een golfbal laten bedrukken is een ideaal promotiemiddel.

Golfballen bedrukken met uw logo


Golfballen bedrukken met uw bedrijfslogo, het is een perfect promotiemiddel voor uw bedrijf. Een sportief relatiegeschenk is altijd positief. Niet alleen geeft het uw bedrijf een sportief imago, het sportveld is bovendien een geweldige zakelijke ontmoetingsplek. Heeft u relaties die regelmatig op de golfbaan staan? Wilt u op een leuke manier zakelijke klanten ontmoeten? Spreek dan af op de golfbaan en overhandig hen golfballen met uw eigen logo, tekst of foto. Succes is verzekerd.
 

Golfballen bedrukken, een subtiele vorm van reclame


Golfen is voor veel mensen een favoriete zakelijke netwerksport. Het is ontspannend, tijdens de sport ontstaan vaak nieuwe contacten en soms ontstaan er zelfs zakendeals. Komt u zelf ook regelmatig op de golfbaan en wilt u uw bedrijf op een subtiele manier onder de aandacht brengen?

Bedrukte golfballen eventueel in combinatie met bedrukte paraplu's zijn een ideale manier om een gesprek te openen. Ze worden niet alleen dankbaar in ontvangst genomen, ze wekken ook interesse in uw bedrijf. B55 kan vrijwel alle soorten golfballen bedrukken.
 

Golfballen bedrukken voor grote en kleine bedrijven


Of u nu zelf regelmatig naar de golfbaan gaat of uw bedrijf een groot golfevenement organiseert, bij ons kunt u bedrukte golfballen bestellen die perfect zijn afgestemd op de situatie. Wij kunnen golfballen bedrukken in kleine en grote oplages. Wij leveren golfballen in top of the range kwaliteit maar ook voor beginnende golfers. Wilt u een logo, tekst of foto op uw golfbal laten bedrukken? Alles is mogelijk. Wat uw wensen ook zijn, kwaliteit is bij B55 altijd gewaarborgd.
 

Waarom golfballen bedrukken bij B55?


-    Wij leveren een grote range golfballen, voor beginnende tot serieuze golfers
-    Onze golfballen voldoen aan de hoogste eisen
-    De houdbaarheid van het logo is lang
-    De resolutie van onze druk is erg scherp
-    Wij hanteren hoogwaardige drukmethoden
-    Wij drukken in alle kleuren
 
Bedrukte golfballen zijn unieke relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven uw bedrijf ook meer naamsbekendheid. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten! U wilt golfballen bedrukken? Kies dan voor B55.nl.


VOLG ONSLid van

Contact

0299 - 463610
sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend