Wingclip Paperclip bedrukt met logoBedrukte Wingclips

Onmisbare clips
In 1867 werd de eerste paperclip gelanceerd. De allereerste gepatenteerde clip had de vorm van een driehoek. Later werden de vierkante clipjes en de ellipsvormige clips die we tegenwoordig kennen ontworpen. 
Vandaag de dag is de paperclip een onmisbaar hulpmiddel in ieder bedrijf, school en huishouden. Handig om slingerende papieren bij elkaar te houden en ideaal om verslagen te hechten. Hoewel er sinds de eerste clip vele paperclips zijn uitgevonden, zijn de clipjes altijd vrij onpersoonlijk gebleven. Er zijn verschillende vormen en kleuren, maar het blijft een gebogen staaldraadje. Dat is verleden tijd met de Wingclips.

Logo
Markclip® heeft een extra element toegevoegd aan de immer nuttige paperclips. De bedrukte Wingclips worden dubbelzijdig bedrukt met hetzelfde logo. De anonieme staaldraadjes worden dus vervangen door persoonlijke clips. Op deze manier kunt u zelfs door middel van een doodgewone paperclip uw naamsbekendheid vergroten. De dubbelzijdige bedrukking van de Wingclip is uniek in de wereld!

Gebruik
Hoe vervelend is het wanneer de stapel papier te groot is voor de paperclip? Met de bedrukte Wingclips zal dat niet meer zo snel gebeuren. Deze clip kan namelijk maar liefst achttien vellen papier hechten. 
Daarbij heeft de clip een ergonomische vorm, wat deze clip zeer gebruiksvriendelijk maakt.

Mogelijkheden
Er zijn talloze mogelijkheden met de bedrukte Wingclips. Allereerst wordt er een uniek logo op beide kanten gedrukt. Daarnaast kunt u kiezen uit maximaal 10 PMS kleuren, dubbelzijdig of full color. Het is mogelijk om te kiezen uit vier kleuren per opdruk. Uw persoonlijke logo en de keuze uit een groot aantal kleuren zorgen ervoor dat uw Wingclip uniek wordt.

Bestellen
De minimale afname van de bedrukte Wingclips is 2500 stuks. De clipjes worden per 200 stuks verpakt in een standaard bureaudoos. Tegen een meerprijs zijn er eventueel ook andere verpakkingen beschikbaar. Binnen 12-15 werkdagen heeft u de Wingclips in huis.
Er is een prijzenindicatie beschikbaar, maar vraag altijd een offerte aan voor de scherpste prijs.