Golfballen

Het is het seizoen waarin geven en business-to-business (B2B) bedrijven de perfecte geschenken voor hun klanten moeten vinden. Hoewel sommigen graag gebruikmaken van kantoorartikelen, willen andere ontvangers iets dat hen niet aan het werk herinnert, maar sommige eigenaren voelen zich misschien niet op hun gemak als ze gepersonaliseerde cadeaus aan klanten geven.

Het geven van golfcadeaus kan een gelukkig medium zijn tussen items die worden gebruikt in professionele en recreatieve omgevingen. Bloomberg Businessweek wijst erop dat er zaken kunnen worden gedaan op de cursus en dat deals na 18 holes kunnen worden gesloten. Eigenaren kunnen hun klanten alles geven, van merkballen tot divot-repair tools.

Deze promotieproducten laten zien dat u een sterke relatie met uw klanten wilt smeden. Je kunt een kaart met uitdagende ontvangers opnemen in een paar ronden zodra de lokale cursussen worden geopend of ze uitnodigen naar de drivingrange voor een vriendelijke training terwijl je mogelijke deals bespreekt.

Als u een loyale klant hebt, kunt u gepersonaliseerde relatiegeschenken geven die op de cursus kunnen worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld een waterfles met de naam van de klant verzenden in plaats van uw logo. Deze geschenken worden misschien meer gewaardeerd omdat ze laten zien dat u opmerkt wie gedurende langere perioden bij uw bedrijf heeft gewerkt.