Bedrukte mokkenBedrukte mok voor uw bedrijf of instelling:


Bij B55 kunt u bedrukte mokken bestellen. Met een bedrukte mok vergroot u uw naamsbekendheid!
Een bedrukte mok is de ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Het is zeer geschikt om uw naamsbekendheid te vergroten. Een bedrukte mok is een leuk relatiegeschenk. Men zal bij het koffie drinken steeds aan uw bedrijf herinnerd worden. Maar een bedrukte mok is ook perfect op uw eigen werkvloer. Stelt u zich eens voor, uw zakenrelaties drinken bij u op de zaak uit mokken die bedrukt zijn met uw logo! Een beter visitekaartje bestaat er niet!
 

Bedrukte mok in alle soorten en maten verkrijgbaar


Wij verkopen bedrukte mokken in alle soorten en maten  U kunt hierbij denken aan kleine bekers, grote mokken en senseo kopjes. Voor een bedrukte mok maken wij gebruik van verschillende soorten bedrukking waaronder:
- Direct print
- Transfer print
- Sublimatie druk 

Elke bedrukte mok is vaatwasmachine bestendig. Uw logo blijft dus altijd goed zichtbaar op de mok.

Wilt u een exclusieve bedrukte mok? Kies dan voor een mok die in eigen kleur wordt gespoten. Deze mokken kunt u voorzien van uw logo, waarnaar de buitenkant gecoat wordt in uw eigen huisstijl kleur.

Bekijk op onze website welke mokken wij verkopen en hoe uw bedrukte mok moet worden. Er zijn legio keuzemogelijkheden, zodat elk bedrijf bij ons terecht kan voor het bedrukken van mokken. U ontvangt na bestelling van de bedrukte mok een orderbevestiging met een proefdruk ter goedkeuring. Daarnaast betaalt u pas achteraf per factuur.

Neem voor vragen of voor meer informatie contact met ons op per telefoon (0299-463610) of per e-mail . Wij zijn u graag van dienst als het gaat om het bedrukken van mokken!