• Gratis snelle verzending
  • Gratis digitale proef
  • Betalen op rekening
  • Persoonlijk advies
9,0 618 beoordelingen
voor direct contact     sales@b55.nl     bel 0299 - 463610

Bidons bedrukken - Bedrukte Bidons

Een bedrukte bidon is een effectief relatie- of promotieartikel omdat mensen er echt iets aan hebben. Bovendien worden bidons voornamelijk gebruikt tijdens het sporten, waardoor er een sportieve associatie ontstaat met uw bedrijf. Uw bedrijfsnaam en logo kunnen geheel rondom worden bedrukt.

Bidons bedrukken met uw logo

 
Bidons bedrukken met een bedrijfslogo is al jaren een ideale manier om meer naamsbekendheid te krijgen en meer prospects te bereiken. Een bedrukte bidon is een ideale reclamedrager. Op het grote oppervlak past uitstekend een grote bedrukking en daarmee is uw logo ook van een afstand goed leesbaar. Een bidon past bovendien in de hedendaagse gezondheidscultuur. Drinken is belangrijk, waar u ook bent. Daarom wordt een bidon altijd enthousiast ontvangen.
 

Bidons laten bedrukken met uw bedrijfsnaam


Een bedrukt bidon is een ideaal relatiegeschenk, het is overal en altijd bruikbaar. Laat u bidons bedrukken met uw bedrijfslogo, dan is de kans groot dat er graag en veel gebruik van wordt gemaakt. Een bidon kan niet alleen mee tijdens het sporten of een dagje uit, de gebruiksmogelijkheden zijn enorm. Een bidon gaat bovendien jarenlang mee. Dat betekent dat uw boodschap ook jarenlang wordt gezien. Met een uitstekende naamsbekendheid van uw bedrijf tot gevolg. Naast bidons kunt u bij B55 ook mokken bedrukken voor op kantoor of daarbuiten.
 

Bedrukte bidons voor kleine en grote bedrijven


Zet uw onderneming ‘in the picture’ en laat bidons bedrukken met uw bedrijfslogo of een pakkende tekst. Wij hebben bedrukte bidons voor ieder budget, in verschillende modellen, kleuren en volumes. Wilt u een bidon laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een eigen ontwerp? Wij maken alles mogelijk met fullcolour opdruk, altijd in uitstekende kwaliteit. Kies voor uw eigen clubkleuren, bedrijfslogo of bijzondere boodschap. U versterkt er de relatie met uw klanten mee en bouwt er nieuwe relaties mee op.
 

Waarom bidons bedrukken bij B55?


-    Wij leveren onze bedrukte bidons tegen een scherpe prijs
-    Onze bidons worden altijd uitstekend en tijdig geleverd
-    Wij hebben vlotte en deskundige designers
-    Al de bidons die wij leveren voldoen aan hoge kwaliteitseisen
-    Wij zijn betrouwbaar
-    Bidons bedrukken met hoge kwaliteit
 
Bedrukte bidons zijn perfecte relatiegeschenken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven uw bedrijf ook meer naamsbekendheid. Een perfecte manier om uw bedrijf te promoten! Dus wilt u bidons bedrukken? Kies voor B55.nl

VOLG ONSLid van

Contact

0299 - 463610
sales@b55.nl  
Volume 81
1446 WH Purmerend