Bedrukte Paperclips

Bedrukte paperclips in verschillende vormen

Met belangrijke papieren loop je het liefst geen enkel risico. In een verslag, of verzameling stukken, hoort alles netjes gerangschikt te zitten. Ontbrekende pagina’s zijn uiteraard uit den boze. Wie wel eens in een vergadering ontdekte, dat aan een reeks stukken nu net die éne belangrijke pagina ontbrak, weet precies welk gevoel dat kan oproepen en wat daarvan de consequenties kunnen zijn.

Houd ze bij elkaar

Papieren bij elkaar houden, zonder ze met een nietje te beschadigen, daar gaat het om. Al gauw wordt er gebruik gemaakt van een paperclip. Een simpel stukje ijzerdraad, dat zo gevouwen is, dat de papieren er tussen worden geklemd. Handig, dat wel. Maar helaas ontbreekt dan elke uitstraling. Waarom niet de paperclip gebruiken, om net dat beetje onderscheid te maken, dat er toe doet? De impact daarvan kan enorm zijn. Per jaar worden er miljoenen paperclips gemaakt en gebruikt.

bedrukte paperclips

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bedrukte paperclip

Bedrukte paperclips zijn de ideale oplossing. Dit type paperclip is een soort dubbelgevouwen plaatje, meestal van metaal. Een plaatje, waar lege ruimte op is. Op de bedrukte paperclip komt uw bedrijfslogo te staan. Dat maakt meteen het grote verschil. Overal waar uw stukken komen, is uw bedrijfslogo zichtbaar. Niet alleen bij de collega’s tijdens de interne bijeenkomsten, maar ook bij de klant en diens relaties. Een kleurrijk en opvallen accent, dat steeds weer opvalt, als de stukken ter tafel komen. Bedrukte paperclips zijn zo leuk en opvallend, dat ze bewaard worden en steeds weer hergebruikt, ook als de aanvankelijke stukken hun diensten inmiddels bewezen hebben. Bedrukte paperclips zijn op deze manier een doorlopende vorm van aandacht voor uw bedrijf.

Verzamelen

De bedrukte paperclips zijn daarnaast bijzonder populair bij verzamelaars. U doet uw klanten een groot plezier met een extra exemplaar. Nog mooier is het, als bij onderling ruilen van de paperclips naar exemplaren van uw bedrijf gevraagd wordt. Nog meer aandacht!

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent
Bewijs dat u geen robot bent

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product

Bewijs dat u geen robot bent