Axionclip bedrukt met logo

Aandacht dat is het belangrijkste in een tijd waarin steeds meer producten op de markt gebracht worden, die tegen elkaar op concurreren.

Clips

Aandacht alleen is uiteraard niet voldoende. Kwaliteit is net zo belangrijk. Naast betrouwbaarheid. Dit zijn drie pijlers van een goede marketingstrategie. De steeds weer terugkerende vraag is hoe dit te bereiken is. Hoe kom en blijf ik onder de aandacht van afnemers en potentiële afnemers? Er zijn heel wat methoden om dat te bereiken. Maar soms is het antwoord op een dergelijke vraag eigenlijk simpel. Door gebruik te maken van alledaagse, maar oh zo ondersteunende, materialen wordt die aandacht keer op keer getriggerd. Denk maar aan paperclips. Hoe vaak per dag neemt iemand een paperclip in de hand? Hoe vaak hebben we papieren in de hand?

axionclip paperclip

 

 

 

 

 

 

 

Aandacht

Dankzij de paperclip blijven losbladige systemen bij elkaar. Dat maakt het verwerken en het zoeken een stuk makkelijker. Het nadeel van een paperclips is echter dat bij veel bladen de clip wel eens losschiet. Bij gebruik van Axionclips gebeurt dat veel minder. Dankzij de vorm houden de clips de papieren netjes bijeen. Door bedrukte Axionclips te nemen, worden twee vliegen in een klap geslagen. Het maakt het werk makkelijker en die belangrijke aandacht is er.

Gebruik

Iedere keer dat bedrukte Axionclips gebruikt worden of de papieren die bij een bestelling behoren bijeen houden, valt het oog op het logo dat prominent op de bedrukte Axionclips te vinden is. Door steeds weer onder de aandacht te komen, wordt bij een bestelling al snel aan het logo gedacht, waardoor de kans op een afname toeneemt. Dat is de strategie van de multinationals. Herkenning van het logo doet kopen.

Gebruik

van de bedrukte Axionclips zorgt voor die herkenning. Een kleine investering, want een Axionclip kost inclusief bedrukking circa een cent, met een groots resultaat. Kwaliteit Die tweede belangrijke voorwaarde, kwaliteit, draagt bij aan die herkenning. Wij zorgen voor kwaliteit omdat wij blij zijn met uw bedrijf als opdrachtgever en omdat ook wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten spenderen. Dankzij die prima kwaliteit krijgt uw bedrijf de aandacht die het verdient.

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product